یکی از مهم ترین مسائل و موضوعاتی که زوجین در هنگام طلاق و جدایی و یا حتی پس از طلاق ، با آن مواجه هستند . بحث حضانت فرزند می باشد . هنگامی که زندگی زناشویی زوجه و زوج ، بنا به هر علتی به پایان می رسد ؛ اگر زوجین دارای فرزند و یا حتی فرزندانی باشند ، باید تکلیف حضانت فرزند یا فرزندان حاصل از ازدواج زوجین مشخص شود . بحث حضانت به قدری مهم و با اهمیت است که قانون گذار موادی را به این امر اختصاص داده است تا در این پروسه کم ترین آسیب روحی به کودکان ، وارد شود .
وکیل حضانت شیراز ، می تواند به هر یک از زوجین نکاتی را متذکر شود و همچنین در صورت وجود داشتن شرایط سلب حضانت ، حضانت فرزند را از عهده دار حضانت ، سلب کند .
از جمله مواردی که وکیل حضانت شیراز ، می تواند به زن و یا مرد گوشزد کند ، این امر است که : بر طبق نص صریح قانون مدنی ، حضانت فرزند از نوزادی تا هنگامی که به هفت سالگی می رسد با مادر ، می باشد . در این بازه زمانی فرقی نمی کند که فرزند حاصل از ازدواج زوجه و زوج ، پسر باشد یا دختر . در هر صورت قانون گذار برای آن که فرزند در این مدت خیلی بیش تر از زمان های دیگر به حضور مادر و حمایت های او نیاز دارد ، حضانت را به مادر سپرده است . وکیل حضانت شیراز می تواند به زوجه یا زوج متذکر شود که اگر ، زوجه در این مدت با فرد دیگری ازدواج کند ، حضانت فرزند از او گرفته خواهد شد . البته زوجین می توانند در این خصوص با یک دیگر توافق نمایند که حتی اگر مادر ازدواج کرد ، حضانت از او سلب نشود .
نکته دیگری که وکیل حضانت شیراز باید به آن اشاره کند ، این امر است که : وقتی فرزند به سن هفت سالگی رسید از این پس بین این که فرزند حاصل از ازدواج زوجین پسر بوده یا دختر ، تفاوت هایی خواهد بود . برای مثال : اگر فرزند زوجین پسر بود از ۷ تا ۱۵ سالگی حضانت پسر با زوج می باشد . و اگر فرزند زوجین دختر بود ، در این صورت حضانت دختر از ۷ تا ۹ سالگی با پدر خواهد بود .
وکیل حضانت شیراز باید ذکر کند که ، بر طبق قانون چه حضانت فرزند با مادر ، چه با پدر ، و یا چه با اشخاص دیگری باشد ، در هر صورت پدر باید نفقه فرزند خود را بپردازد . و چنان چه پدر تمکن مالی داشته باشد ولی نفقه فرزندش را پرداخت نکند ، عمل او بر طبق قانون مجازات اسلامی ، جرم بوده و مجازات خواهد داشت .
از دیگر مواردی که وکیل حضانت شیراز ، می تواند به زوجین متذکر شود این امر است که : در برخی موارد حضانت از عهده دار حضانت ، سلب خواهد شد . از جمله این موارد عبارت است از : ۱ / هنگامی که مادر یا پدر که حضانت فرزند با اوست ، بنا به نظر و تشخیص پزشکی قانونی ، به یکی از بیماری های روانی مبتلا شده باشد ، ۲ / زمانی که مادر یا پدر که عهده دار حضانت فرزند هستند ، کودک خود را خارج از حد متعارف مورد ضرب و جرح قرار بدهند و این عمل را تکرار کنند ، ۳ / هنگامی که پدر یا مادر که حضانت طفل با او می باشد به فساد اخلاقی و فحشا ، شهرت داشته باشند ، ۴ / زمانی که مادر یا پدر که عهده دار حضانت فرزند هستند ، کودک خود را مجبور کنند تا به کار هایی غیر اخلاقی ، همچون : تکدی گری ، قاچاق ، فساد و فحشا ، ورود کنند ، ۵ / هنگامی که مادر یا پدر که حضانت فرزند با اوست ، به مواد مخدر ، الکل ، قمار ، و .. اعتیاد زیان آور داشته باشند . و .... .
در نهایت وکیل حضانت شیراز ، باید اشاره کند که والدی که عهده دار حضانت فرزند نیست ، حق دارد فرزند خود را ملاقات کند . و والد دیگر که عهده دار حضانت است ، حق ندارد جلوی این کار را بگیرد .